• Vinteropphold 5 mndr. kr. 15.500 pr. pers

    Lei av sludd og snø? Bo på Kreta neste vinter! Da er øya på sitt frodigste og grekerne har god tid.

  • Månedsleie kr. 5700,- for 2-roms leilighet for 2 pers. inkl. strøm

    Chania, og området rundt hotellet, har et levende miljø hele vinteren. Restauranter og nærbutikker finnes i umiddelbar nærhet til hotellet

  • Vi har også tilbud til deg som reiser alene.

    Opplev oliven- og appelsininnhøstningen, landsbyfestivaler, gresk-ortodokse feiringer. Besøk vingårder, kloster, arkeologiske utgravninger, små landsbyer, raviner mm.

Langtidsreiser 2020 - 2021: 5 måneder på Kreta med avreise i midten av oktober 2020 til begynnelsen av april 2021. Prisen, kr. 15.500,-pr. person i 2 roms leilighet for to personer. Vi har også muligheter for enslige i et-roms leilighet, til kr. 17.500,-

Langtidsopphold er basert på selvhushold uten rengjøring. Man får utlevert rent sengetøy 2-4 ganger pr. måned. Håndklær kan lånes, men vaskes selv. Vi har vaskemaskin til felles benyttelse.

Dimitra, som driver hotellet for oss i sommerhalvåret, bor på hotellet og kan nåes på tlf. 24 t. i døgnet

Det er lokalt marked på Nea Hora hver torsdag gjennom hele året. Her får du kjøpt sesongens frukt og grønnsaker, samt det man ellers måtte trenge av oster, nøtter, honning, klær og sko mm. Den venetianske havnen ligger 10 minutters rusletur fra hotellet. Her er det ekstra hyggelig om vinteren, siden det ikke er så mange turister. Fiskerene kommer inn om morgen til Nea Hora småbåthavn med fersk fisk 50 meter fra hotellet. Det gir fred i sjelen å rusle ned hit som en god start på dagen. Her treffes også greske kvinner for morgenbag gjennom hele vinteren.

Vi er behjelpelig med å bestille  fly tur/retur Oslo- Chania, som pleier å være meget rimelig dersom man reiser ned i slutten av oktober og hjem i mars.

Vi tilbyr utfluktprogram for våre vintergjester der vi arrangerer utflukter hver uke til kr. 1250,- pr. pers pr. måned (minimum 4 påmeldte)
Da får man i løpet av oppholdet oppleve flotte steder på Kreta i den frodigste tiden, og når grekerne har god tid til hyggelige samtaler. Opplev oliven- og appelsininnhøstningen, landsbyfestivaler, gresk-ortodokse feiringer. Besøk vingårder, kloster, arkeologiske utgravninger, små landsbyer, raviner mm.

 

Daglig rengjøring er ikke inkludert i vinterprisene, men kan bestilles i tillegg for kr. 1500,- pr. måned (5 dager pr. uke). 
Man kan også bestille frokost for kr. 2000,- pr. måned og middag for kr. 2500,- pr måned