Opplev Krabiprovinsen i Thailand på egenhånd i skolens vinterferie 2019

Vi skreddersyr reise for deg som ønsker ferie på egenhånd, til de stedene vi mener er best egnet for å oppleve sydhavsthailand på sitt beste. Vi booker fly, transport og hotell, slik at dette er ordnet på forhånd. Vi har lagt opp en reiserute som gjør at du både får nyte feriemodusen men samtidig får mulighet til å se litt av "det ekte Thailand"

Forslag reiserute 13 - 28 februar

13/2 kl. 14.30  Direktefly med Norwegian fra Gardemoen

14/2 kl 07.15 Ankomst Krabi flyplass. Sjåføren deres venter med navn i ankomsthallen. Første reisemål blir den nydelige øya Koh Mook. Øya ble oppdaget av turister for få år siden, og har derfor fortsatt beholdt sitt særpreg. Likevel går utviklingen med stormskritt, og vi anbefaler derfor en tur hit nå, før turistene blir for mange. Bilturen fra flyplassen tar 2-3 timer. Vi leier en en privat van, hvor setene kan legges godt ned. Du velger derfor selv om du ønsker å suge inn alle inntrykkene av eksotisk natur og små lokale bysentrum, eller om du trenger en ekstra høneblund. Siste reiseetappe blir gjennom mangroveskog og sjø i en lokal longtailbåt over til den praktfulle øya.  Insjekking på hotellet og tid til å gjøre seg kjent i de flotte omgivelsene hvor de neste 5 nettene skal tilbringes.

15/2- 19/2  Frokost på hotellet er inkludert alle dager. Dagene nytes på den vakre paradisøya i eget tempo. Strendene her er som å gå i melis. Sanden er så finkornet at det knirker under føttene når vi går her. Det ligger flere varkre øyer rett i nærheten, og man kan leie båt med sjåfør for å besøke flere av dem. Husk å leie med snorkleutstyr for å oppleve fisker og koraller i utallige farger.

Vi anbefaler en spektakulær padletur langs den nydelige kysten. Målet er den unike Emeralgrotten. Her kan man svømme gjennom en grotte hvor man ender opp i en vulkansk lagune. Noen meter inne i grotten svømmer vi i total mørke før lysningen og lagunen kommer til syne. For de som blir med er dette en opplevelse for livet, men man skal være ved god helse. Om man ikke ønsker eller har mulighet til denne utfordringen, er det bare å nyte den avslappede atmosfæren på stranden i en deilig fluktstol med en svømmetur i ny og ne. 

Vi anbefaler også sightseeing i de lokale Tuk-Tuk taxiene på den lille øya, eller å sykle en tur på egenhånd. Turistene bor side om side med lokalbefolkningen, og man får et innblikk i deres dagligliv. Her er det  gummiplantasjer, eksotiske frukttrær og flere paradisstrender. Selv om øya er liten så finnes det mange gode restauranter å velge mellom der alle tilbereder mat ut fra de beste råvarer.

20/2 Transport i båt og minivan til den flotte halvøya Railey. Her er det spektakulær natur med dryppstensfjell, grotter og nydelige strender.  Vi anbefaler middag på stranden i 17.30 tiden for å oppleve den nydelige solnedgangen og den avslappende atmosfæren som skal være deres hjem den neste uken

21/2-27/2 Deilige dager i paradis med frokost inkludert hver dag. På Railey er det rolig tempo for deg som ønsker det. Likevel er det massevis av tilbud når det gjelder restauranter, barer, spa, øyhopping, snorkling, klatring mm. Øya er uten biltrafikk.  Om man ønsker stort utvalg av shopping, safari, mm. ligger turisteldoradoet AoNang kun 15 minutters båttur unna. Longtailbåtene går skytteltrafikk her hele dagen.

27/2 Båttur til AoNang hvor man kan bo siste natten for lettere hjemtransport neste morgen og for den som ønsker litt mere shopping før hjemreisen.

28/2 kl. 09.00 Avreise med direktefly Krabi-Gardemoen med ankomst kl. 15.10 samme dag på grunn av tidsforskjellen på 6 timer.

Vi er behjelpelig med bestillinger og kontakt med hotell og transportbyrå vi har god erfaring med. Priser vil variere med bestillingstidspunktet men eksempelet ovenfor kommer gjerne på ca kr. 19.500,- pr. pers i dobbeltrom